ontwikkeling

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Fourblocks te vernieuwen en te verbeteren. De vernieuwde webwinkel is sneller, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Was het eerder nog lastig om een order te plaatsen op de tablet of de mobiele telefoon is dit nu een fluitje van een cent. Naast dat de site er compleet anders uitziet is ook de fuctionaliteit van de website uitgebreid. Hieronder een kort overzicht van een aantal van de nieuwe functionialiteiten op de website.

Afleveradres per artikel

Het is nu mogelijk per artikel een ander afleveradres aan te geven. Hierdoor is het mogelijk een gedeelte van de order naar adres A te sturen en een gedeelte naar adres B. Deze nieuwe service is volledig gratis.

Blog

Aan de webwinkel is een Blog sectie toegevoegd. In de blogs gaan we over verschillende onderwerpen schrijven. Waaronder kennis artikelen over bepaalde productcategorieën, specifieke producten en nieuws.

Responsive website

De vernieuwde webwinkel past zich aan op het apparaat waar deze op wordt bekeken. Zo is de webwinkel op een mobiele telefoon, tablet en op beeldschermen van verschillende formaten goed te gebruiken.

Uitbreiding assortiment

Naast de technische verbeteringen aan de webwinkel, gaat er ook inhoudelijk veel veranderen bij Fourblocks. Ons assortiment gaan we in stappen uitbreiden, op dit moment staan er al meer producten dan voorheen. Echter gaan we toe naar een catalogus van meer dan 5.000 producten. Zodat we echt volledig kunnen ontzorgen op het gebied van mobiele telefoon accessoires.