Harry Potter

De nieuwe populaire App gebaseerd op de Harry Potter boeken serie. Hogwarts Mystery is een role-playing game voor Android en IOS.

Het spel begint voor je naar Hogwarts gaat. Als toveraar of heks kan je steeds je eigen keuzes maken die jouw voortgang beïnvloeden in de rest van het spel. Dit doe je door middel van je keuzes in moed, empathie en kennis steeds kies je voor de optie die jij op dit moment het best vind. Dit kan soms ook diamanten, geld of energie bevatten.

Bij bepaalde situaties krijg je met jouw bereikt level meer opties krijgt dan iemand die dit niet heeft.

Hogwarts Mystery zit verder vol met bekende gezichten uit de films in zowel goede karakters als slechte die je al snel tegenkomt, niet alleen de gezichten maar ook de stemmen zijn ingesproken speciaal voor de App.

Om beter te worden en de storyline te volgen, moet je evenementen starten. Zo is onder andere een les om toverdrankjes te maken bij professor Sneep, bezemsteelvliegen, vele bekende dingen dus uit de film. Je doel is om sterren te verdienen door acties te doen. Heb je voldoende, dan is het evenement over, krijg je een reward en gaat het spel verder in zijn / jouw verhaal. Energie bepaald hoeveel acties je kan doen en zoals bij vele andere Apps is dit schaars. We hebben het dan niet over de energie die je zo weer oplaad met een Powerbank . Maar de energie die geld kost want er moet ook nog wat verdiend worden aan de App. Wat kost dit? We zetten het goedkoopste even op een rijtje:

10 energiepunten kost je 20 diamanten.

25 diamanten kosten je 1,09 euro.

4 Minuten duurt het voordat je 1 energie vergaart in het spel.

Conclusie of je hebt extreem veel geduld of veel geld te spenderen. Als je de meningen op internet leest is dit de allergrootste ergernis van het spel.

Tips: Je kan zo genoemde geheime "easter eggs" vinden in het spel voor extra energie.

East Towers, geest bij de trap.

West Towers, schilderij met bloemen

Lower Floor – West, hier zitten er 2! Het 2de standbeeld, en links ervan op de pilaar klikken.

Dungeons, zoek Dobbey

Castle Grounds, tak van de boom op de grond