audiosplitters

Zelf heb ik deze audiosplitter meegenomen op vakantie. Dat zou namelijk een lange reis worden, naar de andere kant van de wereld (Nieuw-Zeeland). Oftewel: trein, vliegtuig, en tussendoor ook nog heel veel wachten. En wat doe je dan om de tijd te doden? Inderdaad: muziek luisteren.

Om zoveel mogelijk batterij te sparen, gebruikten we hiervoor samen steeds maar één telefoon. Dus gebruikten we deze splitter om de muziek te splitsen. Met de 3,5 mm jack-ingang past hij natuurlijk in allebei de telefoons, en onze (Samsung-)oortjes sloten er perfect op aan.

Hierdoor hadden we onderweg al veel voorpret doordat we tijdens de lange vliegreis alvast samen naar onze roadtrip-afspeellijst konden luisteren. En ook als het ’s avonds op de camping stil moest zijn, konden we deze splitter aansluiten op onze camera’s om de die dag gemaakte filmpjes nog even terug te kijken. Echt ideaal dus voor mensen die samen reizen en onderweg graag samen muziek luisteren en/of films kijken!

In het assortiment van Fourblocks zitten verschillende audiosplitters. Voor elke wens en eis aan een audiosplitter is er wel een audiosplitter bij ons te vinden.