Blog

 1. Harry Potter: Hogwarts Mystery

  Harry Potter

  De nieuwe populaire App gebaseerd op de Harry Potter boeken serie. Hogwarts Mystery is een role-playing game voor Android en IOS.

  Het spel begint voor je naar Hogwarts gaat. Als toveraar of heks kan je steeds je eigen keuzes maken die jouw voortgang beïnvloeden in de rest van het spel. Dit doe je door middel van je keuzes in moed, empathie en kennis steeds kies je voor de optie die jij op dit moment het best vind. Dit kan soms ook diamanten, geld of energie bevatten.

  Bij bepaalde situaties krijg je met jouw bereikt level meer opties krijgt dan iemand die dit niet heeft.

  Lees meer »
 2. Webwinkel vernieuwd

  ontwikkeling

  De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Fourblocks te vernieuwen en te verbeteren. De vernieuwde webwinkel is sneller, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Was het eerder nog lastig om een order te plaatsen op de tablet of de mobiele telefoon is dit nu een fluitje van een cent. Naast dat de site er compleet anders uitziet is ook de fuctionaliteit van de website uitgebreid. Hieronder een kort overzicht van een aantal van de nieuwe functionialiteiten op de website.

  Afleveradres per artikel

  Het is nu mogelijk per artikel een ander afleveradres aan te geven. Hierdoor is het mogelijk een gedeelte van de order naar adres A te sturen en een gedeelte naar adres B. Deze nieuwe service is volledig gratis.

  Lees meer »
 3. MFI Certified

  Made for iPod|iPad|iPhone

  MFI Certified wat betekent dat eigenlijk? MFi staat voor Made for iPhone / iPad / iPod. Dit is een licencering programma van Apple. Ontwikkelaars van software en/of hardware voor de iPhone, iPad en iPod kunnen zich hier voor aanmelden. Deelnemers aan dit programma krijgen toegang tot documentatie en hardware die nodig is om te ontwikkelen voor iPhone, iPad en iPod. Tevens wordt er technische support door Apple geleverd aan deelnemers van dit programma. Deelnemers aan het programma mogen MFi logo’s plaatsen op de verpakking van artikelen en marketing uitingen.

  Voordelen MFi producten

  MFi producten voldoen aan de strenge eisen van Apple. Hierdoor is de kwaliteit van deze producten gegarandeerd. De samenwerking met iPad, iPod en/of iPhone is optimaal bij deze accessoires.

  Lees meer »
 4. Audio splitters

  audiosplitters

  Zelf heb ik deze audiosplitter meegenomen op vakantie. Dat zou namelijk een lange reis worden, naar de andere kant van de wereld (Nieuw-Zeeland). Oftewel: trein, vliegtuig, en tussendoor ook nog heel veel wachten. En wat doe je dan om de tijd te doden? Inderdaad: muziek luisteren.

  Om zoveel mogelijk batterij te sparen, gebruikten we hiervoor samen steeds maar één telefoon. Dus gebruikten we deze splitter om de muziek te splitsen. Met de 3,5 mm jack-ingang past hij natuurlijk in allebei de telefoons, en onze (Samsung-)oortjes sloten er perfect op aan.

  Lees meer »
Copyright © 2018 Fourblocks.nl