Bezorging

Gratis bezorging

Bij Fourblocks heb je binnen Nederland altijd de keuze voor gratis bezorging. Wij leveren de bestelling binnen 2 werkdagen. Bestel je dus op woensdag dan kun je de bestelling op vrijdag bij je thuis verwachten. Voor zover mogelijk houden we je hier van op de hoogte.

Hoe leveren wij?

Bestellingen die door de brievenbus kunnen leveren wij als briefpost of als brievenbuspakketje. Grotere pakketten worden via pakketpost geleverd. Wij werken met verschillende vervoerders. Mocht je willen weten door wie jouw bestelling wordt geleverd, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Status bestelling

We houden je zoveel mogelijk op de hoogte van de status van je bestelling. Je krijgt van ons een orderbevestiging per mail zodra je bestelling in het systeem staat. Zodra je bestelling is afgeleverd bij de vervoerder krijg je per mail een verzendbevestiging. De verzendbevestiging bevat een Track & Trace code mits het via pakketpost wordt geleverd. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen.

Product (nog) niet ontvangen

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de bestelling op tijd te laten bezorgen, komt het helaas soms voor dat er toch te laat word geleverd. Als de bestelling er op de beloofde datum niet is vragen we je enkele dagen geduld te hebben. Mocht het pakket dan nog steeds niet zijn bezorgd, neem dan contact met ons op.

Product of bezorging niet naar wens

Wij streven naar volledig tevreden klanten. Helaas kan het voorkomen dat we toch niet hebben voldaan aan de verwachtingen. Bij klachten kun je altijd contact met ons opnemen. Mocht je het pakket terug willen sturen, verwijzen we je door naar de pagina Retourneren.

Bezorging buiten Nederland

Wij leveren ook naar België. Hier rekenen wij echter wel een bijdrage van drie euro in de verzendkosten voor. Neem contact met ons op voor bezorging buiten Nederland en België.

Copyright © 2018 Fourblocks.nl